Van harte welkom op onze site

Villa Gavarres is een jong en dynamisch onderhoudsbedrijf. Wij zijn gevestigd in het pittoreske dorpje Calonge, gelegen tegen het prachtige natuurgebied van de Gavarres. 5 jaar geleden hebben wij ons gevestigd aan de Costa Brava, van waaruit wij onze activiteiten richten op hele regio. Kernactiviteit was aanvankelijk schilderwerk, maar naar aanleiding van vragen van klanten hebben wij onze activiteiten uitgebreid. Zo hebben we de afgelopen 5 jaar ervaring opgebouwd met een breed scala aan werkzaamheden, zoals renovatie, houtbewerking, tuin - en zwembad onderhoud. Onze sleutelwoorden zijn betrouwbaar, veelzijdig, vakkundig, service en kwaliteit!

 

 

Wij werken in een klein team, dit om zo veel mogelijk contact te houden met u als klant. Onze werkwijze is informeel, maar degelijk en volgens wens van u als klant. Omdat wij daarbij veel maatwerk leveren, worden producten vaak handmatig vervaardigd. Service en kwaliteit zijn dus een eerste vereiste voor ons.

 

 

Alles is mogelijk en wij helpen u graag om samen naar een mooi eindresultaat te werken. Neemt u eens een kijkje op de andere pagina´s van onze website om u een beeld te vormen van de mogelijkheden die wij u bieden.

 

 

 

 

 

Marcel Schaap en Nicole Schaap-Coenen
Tractare